Søværnet logo

Søværnet – Wikipedia, den frie encyklopædi

Forsvarskommandoen (FKO) er Danmarks overordnede militære kommandomyndighed. Forsvarskommandoen består af de stabe og kommandoer, som i praksis opbygger og …

Søværnet – Forsvaret

Forsvaret løser en række opgaver i de nordlige dele af rigsfællesskabet, Færøerne og Grønland. Forsvaret har også her ansvaret for at hævde Danmarks suverænitet …

Forsvarskommandoen – Forsvaret

Forsvarskommandoen

På Nyholm holder en række foreninger med forbindelse til Søværnet og Forsvaret til. De er bestemt et besøg værd! Skibene på Holmen. Museumsskibene.

Forsvarskommandoen (FKO) er Danmarks overordnede militære kommandomyndighed. Forsvarskommandoen består af de stabe og kommandoer, som i praksis opbygger og leder de militære enheder. 

Opgaver i Danmark og rigsfællesskabet – Forsvaret

Opgaver i Danmark og rigsfællesskabet

Søværnets våbenskjold. Kontakt. Søværnskommandoen Herningvej 30 7470 Karup J. Telefon: +45 728 40000 E-mail: fko@mil.dk. Følg Søværnet.

Forsvaret passer på Danmark og er altid klar til at indsætte fly og skibe, hvis dansk suverænitet krænkes. Forsvaret indgår i samfundets samlede beredskab og løser opgaver til støtte for det civile samfund. 

Arktisk Kommando – Forsvaret

Arktisk Kommando

De gældende uniformbestemmelser for Hæren, Søværnet og Flyvevåbnet. Hent · Engangsvederlag for forsvarschefen. Forsvaret / Publikation /. 3. februar, 2021.

Arktisk Kommando er en værnsfælles kommando, der varetager Forsvarets opgaver i og omkring Grønland og Færøerne. 

Center for Reservestyrken – Forsvaret

Center for Reservestyrken

Center for Reservestyrken yder stabsstøtte til anvendelse og udvikling af Reservestyrken.

Velkommen til Nyholm – Forsvaret

Velkommen til Nyholm

Nyholm er et af Nordeuropas fineste og bedst bevarede maritime kulturområder.

Nationale Maritime Operations Center – Forsvaret

Nationale Maritime Operations Center

Nationale Maritime Operationscenter (NMOC) løser mange forskellige opgaver, både militære og af mere civil karakter. NMOC fungerer som dansk Joint Rescue Coordination Centre, med ansvar for sø- og flyredning. Derudover arbejder NMOC med overvågning af dansk farvand og bælter og generel maritim assistance.

Publikationer – Forsvaret

Publikationer

Keywords: søværnet logo